VIP-leefstijlcoaching

Een uniek en exclusief coachingstraject: voor meer energie, vitaliteit en positiviteit in jouw leven

Wil jij met meer energie en vitaler in het leven staan? Wil jij gezond oud worden maar merk je dat het je door drukte of stress niet altijd lukt om gezond te eten? Hoe combineer je een drukke baan met je dagelijkse taken zonder dat het ten koste gaat van jezelf? Hoe kun je de dingen blijven doen die jij belangrijk vindt en ook tijd en energie hebben voor de leuke dingen in je leven? Herken je dit en merk je dat je soms vastloopt? Dan bieden wij een uniek traject voor jou!

Petra Altenburg biedt dit speciale coachingstraject. Zij heeft jarenlange ervaring als diëtist en leefstijlcoach en veel ervaring in coaching bij gedragsverandering. Zij werkt o.a. met Acceptance & Commitment Training (ACT). Het traject is een op maat gemaakte coaching.
Het is een manier van werken die verder gaat dan alleen voeding en gewicht, we kijken naar alles wat er in jouw leven belangrijk is. Het gaat hierbij niet alleen om verstandelijk redeneren, maar ook om ervaren en daadwerkelijk voelen. Je krijg handvatten om bewuste en slimmere keuzes te kunnen maken die echt bij je passen. Ondanks alle stress, moeilijkheden of uitdagingen die je in je leven tegenkomt.

Voor wie?
Heb jij een druk en leuk leven, maar merk je dat je steeds iets zwaarder wordt? Ben je ambitieus maar heb je moeite met het volhouden van een gezonde leefstijl of last van emotie- en/of stress-eten? Heb je het gevoel dat je soms geleefd wordt en geen energie voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn? Dan kan dit een traject voor jou zijn!

Petra: “Als diëtist heb ik ervaren dat alleen voedingsadvies en dieetbehandeling niet altijd voldoende is om blijvend gezond te eten en te leven, daarom wilde ik graag meer kunnen bieden. Daarnaast heb ik ook zelf ervaren dat ik door goede zelfzorg veel beter met de moeilijkheden in mijn leven om kon gaan, hier help ik ook graag anderen bij. Door anders te gaan werken kan ik nu dit exclusieve traject aanbieden waarbij het volledig om jou gaat. We kijken naar alle aspecten van je leefstijl en werken samen aan verandering. Ik vind het daarbij belangrijk het een duurzaam resultaat geeft maar vooral ook dat het leuk en haalbaar blijft. Het gaat er tenslotte om dat jij een plezieriger leven leidt”

Reacties van mensen die dit traject gevolgd hebben:
ik heb nu echt geleerd om het anders te doen en ik kan het ook volhouden”,
“ik voel mij gelukkiger, heb meer energie en maak weer echt zelf de keuzes”,
“ik ben nog niet op gewicht, maar leef nu stukken gezonder en kan dit voorbeeld ook aan mijn kinderen geven, dat is mijn grootste winst”

Petra heeft mij geleerd meer stil te staan en bewuster te kiezen wat ik doe, ik leef nu veel meer het leven dat ik wil

Hoe werkt het?
Het individuele coachingstraject bestaat uit een intake en 6 coachingsessies. Bij de intake wordt gekeken waar je tegenaan loopt, wat je graag wilt en of het traject bij jouw wensen aansluit. Vervolgens hebben we gemiddeld om de 2-3 weken een sessie. Meestal kan je zelfstandig verder na dit traject. Je kan eventueel ook kiezen voor extra supportcoaching in de periode na dit traject. Wil je meer weten, stuur ons gerust een mailtje. Petra neemt graag contact met je om je meer te vertellen over haar coaching.
De kosten voor een compleet traject zijn 750 euro, inclusief 21% BTW.

Direct een afspraak maken of verzetten?