VIP leefstijltraject

Een exclusief leefstijltraject voor directeuren en leidinggevenden

Ben je in je leven gewend om regie te nemen maar vind je een gezonde leefstijl soms maar ingewikkeld? Wil jij het liefst gezond oud worden maar merk je dat het je door drukte of stress niet altijd lukt om gezond te eten? Je wilt geen lijstjes of een standaard programma maar simpele en gerichte ondersteuning rondom jouw leefstijl en jouw leven. Je weet wel hoe het moet, maar in de praktijk brengen is lastig. Hoe ga je om met al die verplichte activiteiten die je nu eenmaal hebt? Welke keuzes maak je en hoe kom je tot een goede afweging? Hoe kom je tot een gezonder en vitaler leven?

Leefstijl veranderen is meer dan alleen maar adviezen over gezond eten en bewegen. Daarom dit exclusieve consulting-traject.

Voor wie?
Wil jij meer energie en positiviteit ervaren in jouw persoonlijke leven? En wil je meer grip op je gewicht en/of je gezondheid? Misschien merk je dat je ongemerkt steeds iets zwaarder wordt en zou je graag meer rust en vitaliteit ervaren rondom je eten en leefstijl. Je wilt relaxt in het leven staan maar wel vanuit een structurele basis waar je op terug kan vallen. Jij wilt een stukje exclusieve aandacht op dit gebied.
Dit VIP-traject is voor jou als je een druk en vol leven hebt en maar wel wil werken aan een gezonde leefstijl en een betere zelfzorg. Ook vind je een voorbeeld functie naar je omgeving belangrijk en vind je het prettig als je je werknemers en/of je gezin hier (onbewust) in kan meenemen.

Over het traject
Petra Altenburg heeft dit traject speciaal ontwikkeld voor directeuren en leidinggevenden. Zij heeft jarenlange ervaring als diëtist en heeft als leefstijlcoach in het bedrijfsleven gewerkt. Ook is zij deskundige op het gebied van gedragsverandering. Het traject is een op maat gemaakt consulting. Een exclusief traject waarbij het volledig om jou gaat en jouw manier van leven. Het is een manier van samenwerken die verder gaat dan alleen voeding en gewicht, er wordt gekeken naar alles wat in jouw leven belangrijk is, zowel privé als zakelijk. Want leven is niet alleen verstandelijk keuzes maken, er zijn heel veel onbewuste zaken die een rol spelen in ons gedrag en onze keuzes . In dit VIP-traject staan we stil bij jouw drijfveren en kijken we hoe je een gezondere leefstijl inpast. Je ontwikkelt vaardigheden om bewuste keuzes te maken waar je echt blij van wordt. Het gaat over actie, het gaat over fitter en energieker in het leven staan op een haalbare manier.
En wil je meer ondersteuning op bewegingsgebied? Hiervoor heeft Petra een goede samenwerking met een personal trainer, Niels Lubbinge in Meppel.

Petra: “Ik word er enorm blij van als ik andere mensen inzicht kan geven in hun gedrag en ze laten ervaren dat het echt anders kan. Ik weet hoe lastig het is om blijvend gezond te eten en te leven, het gaat om veel meer dan alleen een advies opvolgen. Door mijn ervaring bij bedrijven heb ik gezien hoeveel invloed het heeft als leidinggevenden durven te vragen om ondersteuning bij hun leefstijl. Zij hebben hier zelf veel baat bij maar het doet ook iets met mensen om hen heen (werknemers, klanten, het gezin thuis). Een superleuke doelgroep om mee te werken. En zelf ben ik natuurlijk ook ondernemer , ik heb ervaren dat ik door goede zelfzorg beter kon omgaan met de moeilijkheden of stressmomenten in mijn leven. We weten het allemaal, het leven loopt helaas niet altijd over rozen, iedereen heeft zijn eigen moeilijkheden of gewoon een druk leven. Het gaat erom dat je ondanks de moeilijkheden toch passende en bewuste keuzes kan leren maken. Keuzes die je energie en positiviteit geven.”

Hoe werkt het VIP-traject?

Het VIP-traject bestaat in basis uit een intake en 6 individuele sessies. Bij de intake wordt gekeken waar je tegenaan loopt, wat je graag wilt en of het traject bij jouw wensen aansluit. Het traject duurt gemiddeld 4 maanden waarin er regelmatig contact is. Hierna kunnen de meeste deelnemers zelfstandig verder, maar extra supportcoaching in de periode erna is ook een optie.

Weinig tijd? Geen nood, Petra komt graag bij jou op locatie of jullie spreken ergens af in de buurt. Een keertje online is ook een optie, maar “echt” contact maakt het traject wel unieker en persoonlijker.

De kosten?

Omdat het een programma op maat is en de prijs afhankelijk is van je wensen en de kosten van de locatie, stellen we graag een offerte voor je op.

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje of meld je aan via “afspraak maken”. Vermeld hierbij dat je interesse hebt in het VIP-traject. Petra neemt graag vrijblijvend contact met je op om je meer te vertellen over haar traject en eventueel een offerte op te maken.

Direct een afspraak maken of verzetten?