Over ons
Onze missie

In onze praktijk staan wij voor een persoonlijke, eerlijke en realistische aanpak van alle voedings- en leefstijlproblemen. We vinden het belangrijk om niet alleen voedingszorg te leveren, maar ook ondersteuning te bieden bij het volhouden van een voedingspatroon en/of leefstijl. Hierin zijn we flexibel en luisteren we naar je persoonlijke wensen. Uiteindelijk hopen we je gezondheid op de lange termijn op een positieve manier te kunnen beïnvloeden. We kunnen in de ondersteuning eventueel nog een stapje extra bieden door middel van gedragscoaching (Acceptance and Commitment Training) of een leefstijlinterventie (GLI). Maatwerk is belangrijk en we werken graag samen aan haalbare doelen.  

In het Spectrum Medisch Centrum in Meppel hebben wij samenwerking-afspraken met diverse andere zorgverleners. Onder het mom van “samen is beter”. Zo kunnen we samen bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid en het voorkomen van chronische aandoeningen voor de inwoners van Meppel e.o. 


Wie zijn wij?
Petra Altenburg
Petra Altenburg is gedragstrainer en diëtist, ook is zij leefstijlcoach en sportdiëtist

Specifieke aandachtsgebieden van Petra: emotie- en stress-eten, gedragstraining bij overgewicht/obesitas, eetproblemen met een psychische oorzaak, sportdiëtetiek
Anna Bakker
Anna Bakker is diëtist, leefstijcoach en kinderdiëtist.

Specifieke aandachtsgebieden van Anna: kinderdiëtetiek, darmziekten en darmklachten, FODMAP-dieet, GLI-programma

Direct een afspraak maken of verzetten?